Truket e kazinosë

Truket e kazinosë

Truket e kazinosë

hypervenomboots – Bastet e fatit në një kazino mund t’ju bëjnë shumë para, por gjithashtu mund të humbni të gjitha kursimet tuaja. Lojërat në kazino gjithashtu përfshijnë truket dhe teknikat se si mund t’i fitoni të gjitha paratë mbrapa.

Çdo herë që shikoni një film bixhozi, mendimi kalon mendjen tuaj, që mund të keni vetëm talentin që të heqë gjithçka dhe të bëhet një lojtar profesional poker. Më shumë gjasa se jo ju do të ishte shumë gabim. Përkundër besimit popullor, duke u bërë një lojtar i mirë merr sa më shumë kohë dhe praktikë si çdo punë tjetër tradicionale … dhe do t’ju duhet një avantazh në kazinotë për të qenë i suksesshëm. Bashkohuni me ne, si ne hedhim një vështrim në disa truket e tregtisë kazino që vetëm mund të ju ndihmojë të rrahur shtëpinë herën tjetër ju jeni në vegas.

Mos sillni kartelat tuaja të kreditit
Së pari ne ndoshta duhet të fillojmë me disa këshilla që mund t’ju ndihmojnë në tavolina. Më shumë se ka gjasa që nuk jeni një lojtar profesionist në kërkim të këshillave në Listën Botërore 5 kështu që është mirë që t’ju informojmë për disa nga bazat. Disa nga këto mund të duken me dhimbje të dukshme, por ka shumë novela atje të cilët thjesht nuk mund të dinë se ç’bën dhe nuk e bëjnë një kazino. Tipi i parë dhe ndoshta më i rëndësishëm është të marrësh vetëm atë që mund të përballosh për të humbur.

Mos e hiqni telefonin celular

Kjo është një nga rregullat më pak të rëndësishme për fitimin e parave, por më shumë një mënyrë për të parandaluar që kazino të mos ju mashtrojë dhe t’ju rëndojë. Etiketa e Kazinosë kërkon që përdorimi i telefonit celular të ndalohet ose konsiderohet shumë i dyshimtë. Në shumë lojëra ju do të detyroheni të humbni paratë tuaja nëse jeni duke parë me një celular në tryezën tuaj.

Ndiqni kohën tuaj
Këtu është një tip që shumica e njerëzve nuk mendojnë kur janë bixhozi. Menaxhimi i kohes. Është një trap që edhe lojtarët më të aftë bien në. Nëse jeni duke luajtur një lojë ose nëse jeni në një tavolinë për më shumë se 30 minuta dhe nuk keni thyer madje është koha për të shkurtuar humbjet tuaja dhe për të shkuar përpara.

Merrni një Pushim
Kjo shkon krah për krah me tipin e fundit. Ju duhet të menaxhoni kohën tuaj si dhe durimin tuaj mendor. Bastet e fatit mund të jenë argëtuese, por mund të jenë tepër intensive dhe stresuese nëse po humbni para ose nëse po luajnë një lojë me aksion të lartë.

Mos i ndiqni humbjet tuaja
Ndjekja e humbjeve tuaja është një nga shenjat e para të varësisë së kumarit. Kjo është kur dikush humbet para ndërsa luan bixhozi dhe ata mbajnë bixhozin nën shpresën se ata do të fitojnë paratë e tyre. Shumë prej këtyre njerëzve nuk duket se kanë një problem.
Kurrë mos luani Keno

Keno është si Nike e industrisë së lojërave të fatit. Duket e mirë, kjo tingëllon mirë dhe ato janë në çdo kanal në botë, por ato janë vetëm një produkt i keq. Keno pre me lojtarin e rishtar.

Bëhu Vampir
Një nga truket “shadiest” që një kazino luan për ju është tërheqja juaj natyrore në dritë. Gamblers fillestare shpesh nuk e dinë se ku të fillojë dhe ata vetëm le sytë e tyre shigjetë nëpër dhomë derisa ata shohin diçka që kap vëmendjen e tyre.

Mos pini
Kur shkon në një kazino është një kohë e mirë për të marrë atë premtim të mirësjelljes që ju keni vënë larg që nga viti juaj i lartë në kolegj. Pirja e alkoolit është ajo që shkakton edhe disa nga gamblers më të mirë për t’u bërë disa nga gamblers më të thyer në një natë të vetme. Kazinotë e dinë se njerëzit janë më të gatshëm të marrin rreziqe nën ndikimin e alkoolit në mënyrë që ata të sigurohen se po rrjedh.

Numërimi i Kartelave

Numërimi i kartelave është ndoshta taktika më e njohur e lojërave të fatit në botë. Ajo ka qenë rreth e rrotull për më shumë se një shekull, por u popullarizua së pari nga ekipi MIT BlackJack në vitet ’90. Pas rënies së ekipit në fund të viteve ’90, njerëzit vazhdonin të numërojnë kartat, por taktika ra në qendër të vëmendjes derisa filmi 21 u bazua në ekipin MIT.

Këto kanë qenë vetëm disa nga këshilla dhe truket e kazinosë që mund të mos ju ndihmojnë të fitoni para, por thjesht do t’ju mbajnë nga humbja e një brezi. Na tregoni disa nga këshilla dhe truket e preferuara të kasinove në komentet e mëposhtme. Mos harroni se bixhozi është menduar të jetë kënaqësi dhe nuk ka nevojë të humbasësh kursimet e jetës duke u përpjekur të argëtohesh.