Tag Archives: world casino

Crown merr miratimin e planifikimit për kazinotë Sydney

Crown merr miratimin e planifikimit për kazinotë Sydney

Crown merr miratimin e planifikimit për kazinotë Sydney Crown merr miratimin e planifikimit për kazinotë Sydney – Komisioni i Vlerësimit të Planifikimit të Ujit të Jugut (PAC) ka aprovuar, duke iu nënshtruar një numri ndryshimesh dhe kushtesh thelbësore, planeve të Crown Resorts për të zhvilluar një kazino të re në periferi të Barangaroo të qytetit …