Tag Archives: indonesia

7 Arsyet pse duhet të mësojnë Bahasa Indonesia

Borobudur temple indonesia

7 Arsyet pse duhet të mësojnë Bahasa Indonesia është një vend në Azinë Juglindore që kalon nga ekuatori dhe është midis Azisë dhe Australisë dhe midis Paqësorit dhe Oqeanit Indian. Indonezia është vendi më i madh arqipelagjik në botë që përbëhet nga 17504 ishuj, [8] një emër alternativ që zakonisht përdoret është arkipelagu. [9] Me …