Spintec të bëhet global në ICE 2018 me njoftim të madh

Spintec të bëhet global në ICE 2018 me njoftim të madh

Spintec të bëhet global në ICE 2018 me njoftim të madh

hypervenombootsICE Gaming Totally Spintec njoftoi për të zgjeruar praninë e tyre ETG në mbarë botën, ndërsa në të njëjtën kohë duke mbajtur rritjen e tyre të biznesit të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Kompania do të vazhdojë të ndjekë qëllimin përfundimtar të ofrimit të zgjidhjeve novatore të lojrave me garancinë e seancave më të gjata të lojrave.

Premtimi Spintec u ofron partnerëve të vlefshëm përmes projektimit të avancuar ETG, përsosmërisë teknologjike dhe zhvillimit të produkteve bazuar në hulumtime të thelluara të tregut.
“Investimi kryesor i Spintec këtë vit është përqendruar në zhvillimin e produkteve dhe certifikimit. Një nga qëllimet që kemi vendosur për kompaninë tonë në lidhje me zhvillimin e produktit është zgjerimi i përzgjedhjes së lojës në ETG tonë.

Për më tepër, ne kemi investuar në ndërtimin e një objekti të ri që siguron 300-400 për qind më shumë kapacitet prodhues dhe kapacitet, pasi nuk mund të ruajë rritjen dhe zhvillimin e kompanisë në të ardhmen. Ne jemi të sigurt se ndërtesa jonë e re do të nxisë rritjen, zhvillimin dhe novacionin e produkteve tona, do të rrisë motivimin në ekipin tonë dhe do të mbajë rritjen e biznesit tonë “, tha Igor Lombar, drejtor i përgjithshëm në Spintec.

Në ngjarjen ICE Totally Gaming, Spintec u ofron vizitorëve stendat e tyre një prezantim të parë të pranishëm të zgjidhjes së lojës amuletatare Roulette Aura me dizajn të lartë dhe shenjë të verbuar.

“Ne kombinojmë teknologjinë kryesore me dizajn të lartë, rezultati është një zgjidhje lojë që nuk do të kapet, Aura do ta bëjë kazinon më tërheqës dhe tërheqës për klientët”, tha Lombari.

Përveç kësaj, prodhuesit e rinj të ETG-ve të klasit botëror zbulojnë për herë të parë gjeneratën e ardhshme Karma Roulette II.

Spintec lançon teknologjinë e tyre të re dhe dizajnin, i cili dëshmon edhe një herë se kompania është gjithmonë një hap përpara në ofrimin e një eksperience të pashembullt të lojës; Fillon me një karrige ergonomike për një pozitë të rehatshme ulëse, për shikimin e monitorit të mirë, shumë hapësirë ​​këmbimi, mundësinë për të lëvizur karrigen përpara dhe përpara, hapësirë ​​për pije dhe sende personale, dhe jo më pak të dashura me dru dhe lëkurë. i kompletuar Të gjitha tiparet unike të ofruara nga Spintec i japin kompanisë një avantazh në ETG elegant, të rehatshëm dhe inovativ.

Produkti i ri do të ofrojë gjithashtu efekte vizuale të zgjeruara, duke krijuar një tërheqje dhe shikim të jashtëzakonshëm të makinës së lojërave në katin e kazinosë.

ICE u shfaq edhe një sukses i madh për Spintec këtë vit dhe kompania është e kënaqur me rrjedhën e vazhdueshme të vizitorëve në kabinë 90Bola.