Lojë Jackpot në lojë në Toppoker789

Lojë Jackpot në lojë në Toppoker789

Lojë Jackpot në lojë në Toppoker789

Lojë Jackpot në lojë në Toppoker789, Kur lojtarët mendojnë të fitojnë një çmim çmim progresiv, ata shpesh mendojnë për një slot machine. Megjithatë, ka shumë lojëra të kazinosë online që u japin lojtarëve mundësinë për të fituar progresivisht pa pasur nevojë të luajnë lojëra elektronike. Video poker nga Microgaming dhe Playtech ofron një çmim të posaçëm progresiv, ndërsa ofron lojëra të mrekullueshme nga lojtarët e video poker. Me këtë lojë, lojtarët mund të përdorin strategjitë standarde video të pokerit ndërsa luajnë për shanset e tyre për të fituar pagesa të mëdha me progresistë. Një pjesë e secilës bast do të kontribuojë në çmim të parë dhe kur fiton, ajo do të rivendoset në nivelin e farës.

Microgaming është ofruesi kryesor i softuerëve për kazinotë në internet dhe ka dy video poker progresive që mund të luajnë. Njëri prej tyre është Toppoker789 Ball si një vend i lojërave të fatit në internet, i cili është një lojë e bazuar në Jacks ose më mirë. Për të fituar progresivisht me këtë lojë, lojtarët duhet të bastin pesë monedha dhe emërtime të lojës. Loja përdor 53 karta, duke përfshirë një kartë të veçantë që fiton në mënyrë progresive kur lojtarët marrin katër jacks dhe një kartë SupaJax.

Poker Progressive dytë video poker nga Microgaming është Jackpot Deuces. Kjo lojë përdor lojën si një kartë të egër dhe progresive, kur një lojtar krijoi një diamant Royal Flush. Ky çmim i parë është i nxehtë çdo tre javë apo më shumë dhe paguan një mesatare.

Për ata që preferojnë lojëra nga Playtech, ka disa opsione të mëdha progresive. Një prej tyre është një Jacks 10 Line ose lojë më të mirë. Edhe pse mund të luhen 10 duar, progresiv fiton vetëm kur lojtarët marrin Royal Flush në dorën e parë. Lojërat e tjera janë Megajacks dhe bazohen në Jacks ose më mirë. Me këtë lojë, çdo kartë Royal Flush do të ofrojë një çmim çmim progresiv për sa kohë që lojtari ka vendosur bastin maksimal. Ky çmim i parë zakonisht godet çdo ditë dhe ofron pagesa më të ulëta.

Entuziastët e pokerit video do të kënaqen me këto katër opsione nga dy ofruesit më të mirë të softuerëve në industri. Jo vetëm do të gëzojë pagesën e lojrave standarde dhe do të paguajë një tavolinë, por do të ketë gjithashtu një shans të jashtëzakonshëm për të fituar fituesin e ardhshëm të jackpot-it duke luajtur një nga titujt e mëdhenj. Bashkohu me ne në më të besuar në Azi.