Këshilla dhe truket për të fituar Bet Play Ball

Këshilla dhe truket për të fituar Bet Play Ball

Këshilla dhe truket për të fituar Bet Play Ball

hypervenomboots – Ju jeni një tifoz i bastit / sportbook por shpesh humbni, këtu do të ndajmë Këshilla dhe truket për të fituar në bastin e topit.

Përzgjidhni ekipet që përmirësohen gjatë lojës

Qëllimi i lojës së topit të rrugës është të luajë ekipin që po luan. Ne duhet së pari të monitorojmë leshin nga skuadra para ndeshjes dhe kur skuadra luan. Supozoni Chelsea vs West Bromwich Albion, para ndeshjes furnya është Chelesea -1.00 kundër West Bromwich Albion. E pra, pasi skuadra po luan, prisni që leshi të jetë -0.75 ose -0.50, pastaj bast Chelsea (ekipi në ungulkan për të fituar) me një pozicion rezultati është ende 0-0 ose seri dhe koha është ende e mundur për të shënuar gola. Ky mashtrim nuk mund të funksionojë 100%, por shanset për të fituar janë shumë më të mëdha se sa duke luajtur futboll që ende nuk ka luajtur.

Lexo parashikimet e rezultateve në faqet e parashikimeve

Para se të bëni një bast, ju ndihmon të lexoni parashikimet e rezultateve në faqet e situatës në lidhje me rezultatin e parashikimit. Në këto faqe përmban informacione rreth ekipeve që do të konkurrojnë, 5 ndeshjet e fundit, kokën në krye, parashikimet e lojtarëve dhe parashikimet e rezultateve. Kështu që ju vetëm anoni me ekipin që ju kampion. Sapo ju kujtoj se rezultatet e parashikuara tregojnë vetëm referencën tuaj për të parashikuar se cila ekip do të fitojë dhe nuk garanton se ekipi do të fitojë.

Jini të kujdesshëm ndaj Voorit të çuditshëm

Kujdes me Voorin e çuditshme? Si mund të themi çuditshëm? nah e cila quhet e çuditshme në këtë diskutim është kur ekziston një ekip apo një vend i fortë ose në eprorin, por nuk i jep për jo si zakonisht ose është i impresionuar çuditshëm, atëherë ne duhet të jemi vigjilentë me ekipin.

Zakonisht nëse do të dukesh i çuditshëm sepse boksiu tashmë ka informacion të rëndësishëm për të dy ekipet që do të konkurrojnë mirë nga një lojtar i shkëlqyer nga një ekip i lënduar, ekipi po teston taktika të reja, duke ulur lojtarët e nivelit të dytë dhe të tjerët.

Bast në të njëjtën ekip të madh

Synimi i të njëjtit ekip të madh janë ekipet që renditen në vendin e 4 ose ekipet e mëdha si Manchester United, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Barcelona, ​​Atletico Madrid, Bayern Munich, Dortmund etj. Ekipet e mëdha janë gjithmonë gara për vendin e parë në ligën e tyre përkatëse ose në ligën tjetër që ndjek ekipi.

Kur loja e bigmatch, nëse ka një ekip që shënoi të parët atëherë kundërshtari i tij do të përpiqet të hakmerret. Në atë kohë do të shihet agresiviteti i ekipit duke u përpjekur të arrijë deri. Ne jetojmë bashkë me ekipin që kemi mbrojtur dhe atë që kam diskutuar më lart.

Deri këtu Këshilla dhe truket për të fituar për të luajtur bastin e topit nga ne. Shpresojmë se mund të jetë e dobishme në bastin tuaj.