Kartat Guessing shpesh të përbashkëta në Poker Online

Kartat Guessing shpesh të përbashkëta në Poker Online

Kartat Guessing shpesh të përbashkëta në Poker Online

hypervenomboots Brenda disa viteve kur isha duke luajtur, unë sigurisht që shpesh kam lloje të ndryshme të kartave, si dhe një kombinim i lojrave online poker. Llojet e ndryshme të kartave dhe kombinime të mëdha kartash që kam marrë ndonjëherë si Katër Kind, Tre Kind, Full House, Straight Flush dhe Royal Flush.

Nga loja e parë deri tani luaj poker, ende nuk e kuptoj se si ta marr kartën me kombinimin më të madh sipas vullnetit tonë.

Nga lexuesit e këtij artikulli mund të mësojnë tashmë këshilla dhe truket në lojërat e pokerit në internet nga vende të ndryshme dhe natyrisht gjithashtu kanë provuar truket dhe këshilla, por jo në përputhje me atë që pritet nga lojtarët e pokerit online.

Ju nuk duhet të ndiheni të mërzitur sepse jo vetëm ju që e përjetoni, unë kurrë nuk kam ndjerë gjëra të tilla pa pushim. Si shembull, unë do të jem një shembull i një situate që nuk mund të siguroj burimin, në artikullin me shkrim duhet të lexojmë se si të luajmë kundërshtarët tanë si në lojërat reale të pokerit ashtu edhe në poker online. Në një artikull me shkrim nëse secili lojtar poker merr numrin 7 atëherë ata do të bëjnë dele.

Epo, nëse shumë lojtarë do të fishin, atëherë vlera e kartës që fitoni është ndoshta më i madhi. Dhe nëse ka akoma kundërshtarë të cilët nuk delen, ju vetëm kushtoni vëmendje se si të luani kundërshtarin.

Në atë kohë ju duhet të bëni një teknikë bllofizimi. Ju thjesht rritni shumën e bastit tuaj, kur rritni shumën e bastit tuaj, atëherë kundërshtari do të ndjejë se ju keni një kartë të madhe, kështu guxoni të rritni. Në atë pikë kundërshtari do të del dhe ju keni fituar tashmë një numër të baste tashmë në tavolinë.

Unë gjithashtu kam ndjerë në atë pozitë. Unë ngre bet e mia, madje unë kam të gjitha në të gjitha patate të skuqura, por rezultatet nuk janë siç pritej. Kur bënte gjithçka, armiku ishte i përfshirë në të gjithë. Pasi të gjitha kartat janë të përbashkëta kartela ime është më e vogël se kundërshtari im, të gjitha patatet e mia po lëvizin në vendin e kundërshtarit tim. A nuk është lënduar? T.T

Pra, si dreqin fitoni duke luajtur poker online? Sigurisht nuk ka asnjë mënyrë që do të ketë sukses 100%. Megjithatë ju mund të përdorni këtë mashtrim duke shikuar në kartat që shpesh dalin në lojërat online poker. Pra, si?

Ja se si, kur je në kartelë, vetëm mbani mend kartën që doli më herët ose nëse harroni, mund të klikoni butonin e mëparshëm të imazhit. Këtu ju mund të shihni se çfarë kartash kanë qenë më parë. Shembull nëse tani ju merrni një kartë A dhe para se të keni ndonjëherë një kartë A, atëherë shansi juaj për të fituar me vlerë të barabartë të kartës më të vogël. Atëherë çfarë është menyja Pamja e mëparshme? Çështja është që ju mund të parashikoni se cilat kartela janë shpesh jashtë në lojërat e pokerit online.

Kjo është se si parashikoni kartën më të shpeshtë të daljes në lojërat e pokerit online. Sigurisht ka ende shumë mënyra për të parashikuar kartat më të shpeshta në vende të tjera. Ne ju rekomandojmë që të luani poker falas në internet para se të luani me para të vërteta. Kështu që ju mund të strategize luajnë poker online. Gëzohu luaj dhe shpresoj që të fitosh !!!